Sponsors, subsidiënten en partners

klik op het logo om naar het bedrijf te gaan..


Voor genealogie, historische foto's, kranten, boeken, film, tijdschriften, geluid, bouwdossiers, notarissen. Benieuwd naar je voorouders in Noord-Holland? Zoek ook eens bij ons. Het werkgebied van het Regionaal Archief omvat negen gemeenten in Noord-Holland: Alkmaar, Bergen, Castricum, Den Helder, Dijk en Waard (Heerhugowaard en Langedijk), Heiloo, Hollands Kroon, Schagen en Texel. 


072DESIGN is de websitebouwer voor ZZP'ers en klein MKB in de regio Alkmaar. We hechten veel waarde aan een persoonlijke service en doen niet aan ticketsystemen, strippenkaarten en al helemaal niet aan vervelende accountmanagers of moeilijke technische praat. 


In Nederland zijn door het hele jaar heen herdenkingen van verschillende groepen oorlogsslachtoffers. Op 4 mei herdenken we alle slachtoffers samen, zo ook in Bergen waar een herdenkingsdienst in de Ruïnekerk en een plechtigheid op de algemene begraafplaats wordt gehouden bij het ereveld voor 247 gesneuvelde militairen van het Gemenebest en 13 Poolse vliegeniers.


Met trots presenteren we onze mediapartner: Flessenpost uit Bergen, het wekelijkse digitale magazine over alles wat Bergen zo leuk, verrassend en bijzonder maakt. Met actueel nieuws, lifestyle, politiek, evenementen, columns, horeca wetenswaardigheden en films. Op iedere vrijdag in je mailbox.